• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų tunų (file)
  • 1/3 pundelio svogūnų laiškų
  • 1/3 pundelio krapų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas agurkų (šviežiai raugtas)
  • 50 gramų sūris
  • 2 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (pagal skonį)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų tunų (file)
  • 1/3 pundelio svogūnų laiškų
  • 1/3 pundelio krapų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas agurkų (šviežiai raugtas)
  • 50 gramų sūris
  • 2 arbatiniai šaukšteliai majonezo
  • 0.5 vieneto citrinų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (pagal skonį)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tuną supjaustome riekelėmis, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais žuviai kepti, baziliku, pašlakstome citrinos sultimis, aliejumi.
  2. Ant pagardinto tuno, dedame pjaustytus svogūnų laiškus, sumaišytus su krapais, pomidoro ir šv.rauginto agurko griežinėlį, tarkuoto sūrio, truputį majonezo ir apibarstome prieskoninėmis daržovėmis.
  3. Taip suruoštą tuną sudedame į orkaitę ir kepame 15 min., 180°C temperatūroje.
  4. Kepsneliai tinka valgyti ir karšti, ir šalti.

    Skanaus!

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų