Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo. 2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį. Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti. Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius. Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.
Autorius: Guoda
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus pudros
150 gramų cukraus pudros (įdaras)
60 mililitrų kavos (espresso, įdaras)
1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdaras)
6 vienetai kiaušinių (baltymai, įdaras)
6 vienetai kiaušinių (tryniai, įdaras)
500 gramų kvietinių miltų
500 gramų varškės (įdaras)
3 valgomieji šaukštai likerio (riešutų, įdaras)
šiek tiek druskos
350 gramų sviesto
25 gramai sviesto (įdaras)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
10 gramų vanilinio cukraus
10 gramų vanilinio cukraus (įdaras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo. 2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį. Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti. Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius. Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.