• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištiena ((blauzdelės))
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 3 vienetai bulvių (didelės)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (puikiai tiks petražolės ir krapai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai su žolelėmis)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištiena ((blauzdelės))
  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 3 vienetai bulvių (didelės)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (puikiai tiks petražolės ir krapai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai su žolelėmis)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos blauzdeles pabarstyti druska, pipirais, prieskoniais ir palikti marinuotis valandai laiko.
  2. Į puodą pilti vandens, pasūdyti, sudėti virti bulves.
  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti apkepti vištos blauzdeles. Blauzdelėms apskrudus, sudėti smulkintą svogūną, supjaustytas morkas, suberti susmulkintus žalumynus, nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus. Viska apkepus, keptuvės turinį sudėti į verdantį vandenį su bulvėmis ir viską troškinti apie 40 min. ant lėtos ugnies.

    Skanaus.

Autorius: Irma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų