• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų kiaulės lašinių
  • 100 gramų taukų (riebalų)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 800 gramų raugintų kopūstų
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų