• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas maltos mėsos
  • 10 vienetų bulvių
  • 5 vienetai morkų
  • 40 gramų grietinės
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 žiupsneliai pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas maltos mėsos
  • 10 vienetų bulvių
  • 5 vienetai morkų
  • 40 gramų grietinės
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 2 valgomieji šaukštai miltai
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 žiupsneliai pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą pagardiname žiupsniu druskos ir pipirais.
  2. Formuojame rutuliukus ir pakepiname keptuvėje, kol apskrunda.
  3. Morkas, bulves ir česnaką supjaustome kubeliais ir dedame į puodą. Pilame vandens, kad apsemtų daržoves, dedame laurų lapus, beriame druską ir pipirus.
  4. Verdame daržoves. Kai daržovės išverda, dedame iškepusius kukulius ir paverdame dar 10 minučių.
  5. Tuomet pilame grietinę ir dar paverdame 10 minučių.
  6. Kad padažas gautųsi tirštas, įberiame miltų.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų