Grybus užpilti karštu vandeniu ir palikti keletai valandų arba nakčiai. Tada vandenį nupilti, grybus susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Kopūstus susmulkinti ir sudėti į grybų troškinį, pabarstyti žalumynų. Įpilti į kopūstų troškinį sojos padažo (pagal skonį), išmaišyti, įpilti truputį vandens (0,3 stiklinės), uždengti ir troškinti, pastoviai maišant, kol kopūstai suminkštės. Tada sudėti pupeles be skysčio, sumaišyti, sumažinti ugnį ir dar šiek tiek patroškinti. Patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus.
Autorius: Kornelija
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto kopūstų
šiek tiek petražolių
200 gramų pupelių (konservuotos)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek aliejaus
70 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus užpilti karštu vandeniu ir palikti keletai valandų arba nakčiai. Tada vandenį nupilti, grybus susmulkinti ir apkepinti aliejuje. Kopūstus susmulkinti ir sudėti į grybų troškinį, pabarstyti žalumynų. Įpilti į kopūstų troškinį sojos padažo (pagal skonį), išmaišyti, įpilti truputį vandens (0,3 stiklinės), uždengti ir troškinti, pastoviai maišant, kol kopūstai suminkštės. Tada sudėti pupeles be skysčio, sumaišyti, sumažinti ugnį ir dar šiek tiek patroškinti. Patiekiant apibarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Skanaus.