• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 kilogramas kopūstų (rauginti)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno)
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pomidorų pastos
  • 200 gramų kumpio (Biovelos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • 1 kilogramas kopūstų (rauginti)
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno)
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pomidorų pastos
  • 200 gramų kumpio (Biovelos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kumpelį smulkiai supjaustyti ir pakepinti su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kai svogūnai apkepė ir suminkštėjo, įberti kmynų ir tarkuotas morkas, truputį patroškinti. Į gilų puodą sudėti kopūstus ir keptas morkas su kumpeliu. Sudėti prieskonius: druską, pipirus, čiobrelius, mairūną ir sutraiškytą česnaką. Viską užpilti trupučiu vandens, sudėti pomidorų pastą, supilti actą. Troškinti uždengtam puode ant mažutės ugnies gerą valandą, kol kopūstai suminkštės.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų