Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, kelmučiai išpilami į sietą ar kiaurasamtį ir gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais, pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama. Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami. Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais. Skanaus.
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, kelmučiai išpilami į sietą ar kiaurasamtį ir gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais, pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama. Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami. Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais. Skanaus.