• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 100 mililitrų vandens
  • 800 gramų kalmarų (virti)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 200 mililitrų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiaudeliais supjaustykite virtus kalmarus. Juos pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite
    miltuose. Apkepkite svieste iki kol igaus gelsvą spalvą. Kalmarus perdėkite į indą,
    kuriame trošškinsite, o į keptuvę įdėkite griežinėlių puselėmis supjaustytus svogunus ir juos kepkite. Pakepintais svogunais užpilkite kalmarus. Ant virššaus užpilkite grietinę, vandenį ir dar truputį pasūdykite. Troškinkite apie 30 min. Priešš patiekiant pabarstykite pasmulkintomis petražolėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų