Žuvį supjaustyti gabalais. Į molinius puodelius įdėti po gabalėlį sviesto ir po vieną šaukštą grietinės. Tada sudėti žuvį, apibarstyti ją pipirais, druska ir sūriu, sudėti išvirtus kaštonus. Padaryti padažą iš likusios grietinės, lydyto sviesto, žiupsnelio džiūvėsėlių ir sūrio. Šiuo padažu užpilti kaštonus ir dar įpilti po 3 šaukštus karšto vandens. Puodynėles užlipdyti padaryta tešla, sutepta kiaušinio plakiniu ir su užbarstytu sūriu. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol tešla paruduos.
Žuvį supjaustyti gabalais. Į molinius puodelius įdėti po gabalėlį sviesto ir po vieną šaukštą grietinės. Tada sudėti žuvį, apibarstyti ją pipirais, druska ir sūriu, sudėti išvirtus kaštonus. Padaryti padažą iš likusios grietinės, lydyto sviesto, žiupsnelio džiūvėsėlių ir sūrio. Šiuo padažu užpilti kaštonus ir dar įpilti po 3 šaukštus karšto vandens. Puodynėles užlipdyti padaryta tešla, sutepta kiaušinio plakiniu ir su užbarstytu sūriu. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol tešla paruduos.