• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • šiek tiek žuvies
  • 100 gramų sūris (tarkuotas)
  • 400 gramų kaštonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustyti gabalais.
    Į molinius puodelius įdėti po gabalėlį sviesto ir po vieną šaukštą grietinės. Tada sudėti žuvį, apibarstyti ją pipirais, druska ir sūriu, sudėti išvirtus kaštonus.
    Padaryti padažą iš likusios grietinės, lydyto sviesto, žiupsnelio džiūvėsėlių ir sūrio.
    Šiuo padažu užpilti kaštonus ir dar įpilti po 3 šaukštus karšto vandens.
    Puodynėles užlipdyti padaryta tešla, sutepta kiaušinio plakiniu ir su užbarstytu sūriu.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol tešla paruduos.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto
  • 1 stiklinė grietinės
  • šiek tiek žuvies
  • 100 gramų sūris (tarkuotas)
  • 400 gramų kaštonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustyti gabalais.
    Į molinius puodelius įdėti po gabalėlį sviesto ir po vieną šaukštą grietinės. Tada sudėti žuvį, apibarstyti ją pipirais, druska ir sūriu, sudėti išvirtus kaštonus.
    Padaryti padažą iš likusios grietinės, lydyto sviesto, žiupsnelio džiūvėsėlių ir sūrio.
    Šiuo padažu užpilti kaštonus ir dar įpilti po 3 šaukštus karšto vandens.
    Puodynėles užlipdyti padaryta tešla, sutepta kiaušinio plakiniu ir su užbarstytu sūriu.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol tešla paruduos.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų