Troškinta žuvis sveikai ir gardžiai vakarienei ar pietums. Patiekalas nereikalaujantis daug ingredientų, labai greitai paruošiama. Galite naudoti jau pamėgtą žuvies filę, nebūtinai menkę. Tiks bet kokia balta žuvis. Troškiniui taip pat galite naudoti žymiai daugiau daržovių, jei norite. Mano pasirinkimas buvo labai paprastas – tiesiog bulvės ir cukinija.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 300 gramų menkės filė (šviežia ar atitirpinta)
- 4 vienetai bulvių (nedidelės)
- 1 vienetas cukinijos (maža žalia)
- 1 galva česnakų (didelė)
- 0.5 vieneto citrinų
- šiek tiek džiovintas rozmarinas
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pipirai
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 3
REKLAMA