Papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame žievelę, supjaustome skiltelėmis. Mėsą nuplauname ir supjaustome kubeliais. Susmulkiname česnaką. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname su 2 šaukštais sviesto. Į sviestą sudedame kubeliais pjaustytą vištienos krūtinėlę, pakepiname nuolat maišant, įdedame miltų. Pagardiname druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Įpilame pusę stiklinės vandens, įdedame česnako ir troškiname apie 30 minutes. Po to sudedame papriką ir pomidorus, troškiname 15-20 minučių. Patiekalą patiekiame su ryžiais.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
1 česnakų
1 vienetas paprikų
4 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
400 gramų vištos filė
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
0.5 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupame žievelę, supjaustome skiltelėmis. Mėsą nuplauname ir supjaustome kubeliais. Susmulkiname česnaką. Svogūną smulkiai supjaustome ir pakepiname su 2 šaukštais sviesto. Į sviestą sudedame kubeliais pjaustytą vištienos krūtinėlę, pakepiname nuolat maišant, įdedame miltų. Pagardiname druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Įpilame pusę stiklinės vandens, įdedame česnako ir troškiname apie 30 minutes. Po to sudedame papriką ir pomidorus, troškiname 15-20 minučių. Patiekalą patiekiame su ryžiais.