• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 300 gramų moliūgų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imame puodą, ant dugno pripjaustome daug morkų, svogūnų, įdedame porą lauro lapų ir pipirų.
    Dedame stambiai pjaustytą vištieną, o ant vištienos dedame stambiai pjaustytą moliūgą, pomidorą (galima dėti ir cukiniją).
    Užpilame stiklinę vandens, įdedame šaukštą sviesto ir grietinės.
    Troškiname apie 30 minučių.
    Apibarstome žalumynais ir valgome su bulvėmis arba duona.
    Greitai paruošiamas patiekalas, labai sveikas ir skanus.

Autorius: Vijolė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 300 gramų moliūgų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imame puodą, ant dugno pripjaustome daug morkų, svogūnų, įdedame porą lauro lapų ir pipirų.
    Dedame stambiai pjaustytą vištieną, o ant vištienos dedame stambiai pjaustytą moliūgą, pomidorą (galima dėti ir cukiniją).
    Užpilame stiklinę vandens, įdedame šaukštą sviesto ir grietinės.
    Troškiname apie 30 minučių.
    Apibarstome žalumynais ir valgome su bulvėmis arba duona.
    Greitai paruošiamas patiekalas, labai sveikas ir skanus.

Autorius: Vijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų