Imame puodą, ant dugno pripjaustome daug morkų, svogūnų, įdedame porą lauro lapų ir pipirų. Dedame stambiai pjaustytą vištieną, o ant vištienos dedame stambiai pjaustytą moliūgą, pomidorą (galima dėti ir cukiniją). Užpilame stiklinę vandens, įdedame šaukštą sviesto ir grietinės. Troškiname apie 30 minučių. Apibarstome žalumynais ir valgome su bulvėmis arba duona. Greitai paruošiamas patiekalas, labai sveikas ir skanus.
Autorius: Vijolė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai laurų lapų (lapai)
300 gramų moliūgų
3 vienetai morkų
1 vienetas pomidorų pastos
2 vienetai svogūnų
400 gramų vištos filė
1 stiklinė vandens
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 valgomasis šaukštas grietinės
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame puodą, ant dugno pripjaustome daug morkų, svogūnų, įdedame porą lauro lapų ir pipirų. Dedame stambiai pjaustytą vištieną, o ant vištienos dedame stambiai pjaustytą moliūgą, pomidorą (galima dėti ir cukiniją). Užpilame stiklinę vandens, įdedame šaukštą sviesto ir grietinės. Troškiname apie 30 minučių. Apibarstome žalumynais ir valgome su bulvėmis arba duona. Greitai paruošiamas patiekalas, labai sveikas ir skanus.