• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 4 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas vištiena
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome druska , pipirais ar kitais norimais prieskoniais ir keletą valandų palaikome. Tada apvoliojame miltuose ir apkepiname svieste, sudedame į puodą. Svieste, kuriame kepinome vištą, apkepiname supjaustytas morkas ir porus. Viską sudedame ant vištos, užpilame trupučiu verdančio vandens ir troškiname apie 30 min.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 4 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas vištiena
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome druska , pipirais ar kitais norimais prieskoniais ir keletą valandų palaikome. Tada apvoliojame miltuose ir apkepiname svieste, sudedame į puodą. Svieste, kuriame kepinome vištą, apkepiname supjaustytas morkas ir porus. Viską sudedame ant vištos, užpilame trupučiu verdančio vandens ir troškiname apie 30 min.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų