Šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska, pipirais, keptuvėje apkepinti su šlakeliu aliejaus ir užpylus gausiai sultiniu bei uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių. Tiekti su mėgstamu garnyru, pvz. ryžiais. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
500 gramų kiaulės šoninės (liesa)
šiek tiek druskos
šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska, pipirais, keptuvėje apkepinti su šlakeliu aliejaus ir užpylus gausiai sultiniu bei uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių. Tiekti su mėgstamu garnyru, pvz. ryžiais. Skanaus!