INGREDIENTAI:
- 400 gramų baklažanų
- šiek tiek paprikų
- 400 gramų pomidorų pastos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (pagal skonį)
- šiek tiek prieskonių (pagal skonį)
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Baklažanus perpjauname pusiau ir apie 2 val. palaikome sūdytame vandenyje.
2. Vištieną apibarstome prieskoniais ir dedame į keptuvę apkepti.
3. Kiek apkepus vištai dedame kubeliais pjaustytus baklažanus, svogūnus papriką, pimidorus.
4. Viskam kiek apkepus, keptuvės turinį beriame į nedidelį kiekį verdančio vandens. Puodą uždengiame ir troškiname apie 20 min.
5. Išsitroškinus gausiai pabarstome šviežių krapų.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
- 400 gramų baklažanų
- šiek tiek paprikų
- 400 gramų pomidorų pastos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (pagal skonį)
- šiek tiek prieskonių (pagal skonį)
- 1 kilogramas vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Baklažanus perpjauname pusiau ir apie 2 val. palaikome sūdytame vandenyje.
2. Vištieną apibarstome prieskoniais ir dedame į keptuvę apkepti.
3. Kiek apkepus vištai dedame kubeliais pjaustytus baklažanus, svogūnus papriką, pimidorus.
4. Viskam kiek apkepus, keptuvės turinį beriame į nedidelį kiekį verdančio vandens. Puodą uždengiame ir troškiname apie 20 min.
5. Išsitroškinus gausiai pabarstome šviežių krapų.
Autorius: Rita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI