75 gramai pomidorų pastos (konservuoti arba švieži)
1 vienetas svogūnų
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek kario
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą svogūną bei 3 skilteles smulkinto česnako. Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgo minkštimą ir viską patroškinkite, keptuvę uždengus dangčiu. Troškinį pagardinkite kmynais, paprikos milteliais, imbieru, kariu, sudėkite smulkintus pomidorus, aitriąją papriką (prieš tai atskyrusi sėklas ir labai smulkiai ją sukapojusi), pomidorų pastą, įberkite truputį cukraus, druskos ir troškinkite, kol išgaruos skystis. Tuomet troškinį pertrinkite ir sumaišykite su likusiu česnaku, šviežiai spaustomis citrinos sultimis bei žalumynais. Patiekite su baltos ar plikytos duonos skrebučiais. Skanaus!
Autorius: Nastiušha
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
šiek tiek cukraus
7 česnakų
šiek tiek imbierų (maltas)
šiek tiek kalendrų
1 arbatinis šaukštelis kmynų (malti)
675 gramai moliūgų
1 vienetas paprikų (aitrioji, ankštys)
1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
75 gramai pomidorų pastos (konservuoti arba švieži)
1 vienetas svogūnų
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek kario
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą svogūną bei 3 skilteles smulkinto česnako. Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgo minkštimą ir viską patroškinkite, keptuvę uždengus dangčiu. Troškinį pagardinkite kmynais, paprikos milteliais, imbieru, kariu, sudėkite smulkintus pomidorus, aitriąją papriką (prieš tai atskyrusi sėklas ir labai smulkiai ją sukapojusi), pomidorų pastą, įberkite truputį cukraus, druskos ir troškinkite, kol išgaruos skystis. Tuomet troškinį pertrinkite ir sumaišykite su likusiu česnaku, šviežiai spaustomis citrinos sultimis bei žalumynais. Patiekite su baltos ar plikytos duonos skrebučiais. Skanaus!