Susmulkinti salierą, morką, burokėlį ir supjaustyti svogūną. Daržoves patroškinti svieste ir užpilti verdančio vandens. Kai daržovės visiškai suminkštėja, tada sutrinti su blenderiu, pagardinti prieskoniais, džiovintais baravykais ir grietine. Tai pat šalia galima patiekti bulvyčių ar ko, kas megsta. Skanaus.
Autorius: Virėja
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
šiek tiek salierų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek baravykų (džiovinti)
šiek tiek sviesto
šiek tiek grietinės
šiek tiek sultinio (daržovių)
1 vienetas burokėlių
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinti salierą, morką, burokėlį ir supjaustyti svogūną. Daržoves patroškinti svieste ir užpilti verdančio vandens. Kai daržovės visiškai suminkštėja, tada sutrinti su blenderiu, pagardinti prieskoniais, džiovintais baravykais ir grietine. Tai pat šalia galima patiekti bulvyčių ar ko, kas megsta. Skanaus.