• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)
  • 200 gramų aguročių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų