INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 6 stiklinės sultinio (mėsos)
- 200 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
REKLAMA