• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 skardinės avinžirniai (konservuoti)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 skardinės avinžirniai (konservuoti)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pradžioje reikėtų perplauti avinžirnius ir nuvarvinti visą perteklinį skystį. Servetėlės pagalba nusausinti likusią drėgmę. Galima naudoti ir pačių išvirtus avinžirnius, tik prieš verdant reikėtų pamirkyti per naktį. Nusausintus avinžirnius suberti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska ir Jūsų pasirinktais prieskoniais. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.,kol avinžirniai taps traškūs.

    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų