Papildomai dar reikės 0,5 stiklinės „Butterscotch“ šnapso obuoliniams traškučiams ir 1 šaukšto „Butterscotch“ šnapso grietinėlės masei. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Sudėkite į dubenį nuluptus bei susmulkintus obuolius ir sumaišykite juos cukrumi, ruduoju cukrumi, cinamonu, sviestu, avižinių sausainių trupiniais bei 0,5 stiklinės „Butterscotch“ šnapso. Viską maišant pakepinti keptuvėje apie 40 min. virš mažos ugnies. Išplakite iki standžių putų grietinėlę, cukraus pudrą ir 1 šaukštą „Butterscotch“ šnapso. Pakepintą obuolių masę sluoksniais su grietinėlės mase dėkite į stiklines, viską apšlakstykite karamele ir patiekite. Skanaus.
Autorius: Jolita
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
0.5 stiklinės cukraus
1/4 stiklinės cukraus (rudasis)
4 vienetai obuolių
1 stiklinė grietinėlės
350 gramų sausainių (avižiniais, sutrupinti)
0.5 stiklinės sviesto (ištirpintas)
šiek tiek karamelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai dar reikės 0,5 stiklinės „Butterscotch“ šnapso obuoliniams traškučiams ir 1 šaukšto „Butterscotch“ šnapso grietinėlės masei. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Sudėkite į dubenį nuluptus bei susmulkintus obuolius ir sumaišykite juos cukrumi, ruduoju cukrumi, cinamonu, sviestu, avižinių sausainių trupiniais bei 0,5 stiklinės „Butterscotch“ šnapso. Viską maišant pakepinti keptuvėje apie 40 min. virš mažos ugnies. Išplakite iki standžių putų grietinėlę, cukraus pudrą ir 1 šaukštą „Butterscotch“ šnapso. Pakepintą obuolių masę sluoksniais su grietinėlės mase dėkite į stiklines, viską apšlakstykite karamele ir patiekite. Skanaus.