• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 aguonų (maltos)
  • šiek tiek cukraus pudros (pyragui apibarstyti)
  • 50 gramų cukraus
  • šiek tiek kiaušinių (trynys)
  • 3 valgomieji šaukštai pieno (karštas)
  • 90 vienetų grietinės
  • šiek tiek razinų
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 vienetas citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai. Sviestą išsukti su cukrumi (nepamiršti ir vanilinio) ir kiaušinio tryniu. Supilti grietinę ir įtarkuoti citrinos žievelę. Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Užminkyti tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę, dėti į šaldytuvą 30 minučių.

    Į dubenį berti maltas aguonas, užpilti ant jų karštą pieną, suberti razinas, cukrų (paprastą ir vanilinį), citrinų žieveles, pilti romą ir kiaušinio trynį. Viską pamaišyti.

    Įkaitinti orkaitę iki 200° C.

    Ant stalo paviršiaus pabarstyti miltų. Iškočioti tešlą, dėti aguonų įdarą, paskleisti jį per visą plotą. Susukti atsargiai į ritinėlį, gražiai užspausti abu galus ir dėti į orkaitę (rekomenduojama daryti ne vieną, o du ritinėliu).

    Kepti 25 - 30 minučių. Ataušinti ir apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 100 aguonų (maltos)
  • šiek tiek cukraus pudros (pyragui apibarstyti)
  • 50 gramų cukraus
  • šiek tiek kiaušinių (trynys)
  • 3 valgomieji šaukštai pieno (karštas)
  • 90 vienetų grietinės
  • šiek tiek razinų
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 vienetas citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai. Sviestą išsukti su cukrumi (nepamiršti ir vanilinio) ir kiaušinio tryniu. Supilti grietinę ir įtarkuoti citrinos žievelę. Suberti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Užminkyti tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę, dėti į šaldytuvą 30 minučių.

    Į dubenį berti maltas aguonas, užpilti ant jų karštą pieną, suberti razinas, cukrų (paprastą ir vanilinį), citrinų žieveles, pilti romą ir kiaušinio trynį. Viską pamaišyti.

    Įkaitinti orkaitę iki 200° C.

    Ant stalo paviršiaus pabarstyti miltų. Iškočioti tešlą, dėti aguonų įdarą, paskleisti jį per visą plotą. Susukti atsargiai į ritinėlį, gražiai užspausti abu galus ir dėti į orkaitę (rekomenduojama daryti ne vieną, o du ritinėliu).

    Kepti 25 - 30 minučių. Ataušinti ir apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų