INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti, pagal skonį)
- 5 vienetai svogūnų (dideli)
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 0.5 litro kefyro
- šiek tiek druskos (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutiniais gabaliukais (kad geriau iškeptų ir neišdžiūtų).
Svogūną (kuo daugiau tuo skaniau) supjaustyti žiedais, kad galėtumėte sumauti ant iešmo (taip pat svogūnus galite kepti ant grotelių ;) ).
Viską sudėti į indą i pasūdyti, įberti pipirų, galima dėti ir mėsos prieskonių.
Viską gerai išmaišyti ir užpilti puse litro kefyro.
Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga mėsą marinuoti ~12val.
Jau daug metų recepto nekeičiu ;).
Skanaus
Autorius: Romas
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti, pagal skonį)
- 5 vienetai svogūnų (dideli)
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 0.5 litro kefyro
- šiek tiek druskos (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę supjaustyti vidutiniais gabaliukais (kad geriau iškeptų ir neišdžiūtų).
Svogūną (kuo daugiau tuo skaniau) supjaustyti žiedais, kad galėtumėte sumauti ant iešmo (taip pat svogūnus galite kepti ant grotelių ;) ).
Viską sudėti į indą i pasūdyti, įberti pipirų, galima dėti ir mėsos prieskonių.
Viską gerai išmaišyti ir užpilti puse litro kefyro.
Kad mėsa būtų minkšta ir sultinga mėsą marinuoti ~12val.
Jau daug metų recepto nekeičiu ;).
Skanaus
Autorius: Romas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI