• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (žievelė)
  • 150 gramų cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštentos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek ledų (vaniliniai/ arba plakta grietinėlė)
  • 125 gramai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome birius produktus (išskyrus saulėgrąžas), sudedame tarkuotą citrinos žievelę, supilame tirpintą sviestą, įmušame kiaušinius, supilame kambario temperatūros pieną ir viską sumaišome plakikliu.
    Tešlą supilame į vaflinę, užbarstome saulėgrąžų ir kepame apie 7 minutes. Vafliai turi gražiai paruduoti.
    Atsargiai išimame iš formelių ir patiekėme su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų (žievelė)
  • 150 gramų cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštentos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek ledų (vaniliniai/ arba plakta grietinėlė)
  • 125 gramai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome birius produktus (išskyrus saulėgrąžas), sudedame tarkuotą citrinos žievelę, supilame tirpintą sviestą, įmušame kiaušinius, supilame kambario temperatūros pieną ir viską sumaišome plakikliu.
    Tešlą supilame į vaflinę, užbarstome saulėgrąžų ir kepame apie 7 minutes. Vafliai turi gražiai paruduoti.
    Atsargiai išimame iš formelių ir patiekėme su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų