šiek tiek ledų (vaniliniai/ arba plakta grietinėlė)
125 gramai sviesto
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome birius produktus (išskyrus saulėgrąžas), sudedame tarkuotą citrinos žievelę, supilame tirpintą sviestą, įmušame kiaušinius, supilame kambario temperatūros pieną ir viską sumaišome plakikliu. Tešlą supilame į vaflinę, užbarstome saulėgrąžų ir kepame apie 7 minutes. Vafliai turi gražiai paruduoti. Atsargiai išimame iš formelių ir patiekėme su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle. Skanaus.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų (žievelė)
150 gramų cukraus
6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų (lukštentos)
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
šiek tiek ledų (vaniliniai/ arba plakta grietinėlė)
125 gramai sviesto
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome birius produktus (išskyrus saulėgrąžas), sudedame tarkuotą citrinos žievelę, supilame tirpintą sviestą, įmušame kiaušinius, supilame kambario temperatūros pieną ir viską sumaišome plakikliu. Tešlą supilame į vaflinę, užbarstome saulėgrąžų ir kepame apie 7 minutes. Vafliai turi gražiai paruduoti. Atsargiai išimame iš formelių ir patiekėme su vaniliniais ledais arba plakta grietinėle. Skanaus.