Bulves nulupkite, nuplaukite ir susitarkuokite. Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius. Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir vėl išmaišykite. Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių. Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine. Skanaus.
Autorius: Anelė
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupkite, nuplaukite ir susitarkuokite. Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius. Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir vėl išmaišykite. Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių. Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine. Skanaus.