Jautieną supjaustome gabaliukais ir pakepiname kartu su svogūnų griežinukais, sudedame į puodą, užpilame 0,5 l sultinio, sudedame supjaustytus pomidorus, užbarstome pipirų, pasūdome ir troškiname apie 25 - 30 min. Bulves supjaustome kubeliais, sudedamos į puodą, kur troškinama mėsa, sudedami kvadratėliais supjaustyti agurkai ir uždengus troškiname ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės. Patiekti būtina užbarsčius susmulkinto česnako ir petražolių lapelių.
Autorius: Silvija
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
5 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai pomidorų pastos
3 vienetai svogūnų
300 gramų jautienos
3 vienetai raugintų agurkų
šiek tiek druskos
0.5 litro sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustome gabaliukais ir pakepiname kartu su svogūnų griežinukais, sudedame į puodą, užpilame 0,5 l sultinio, sudedame supjaustytus pomidorus, užbarstome pipirų, pasūdome ir troškiname apie 25 - 30 min. Bulves supjaustome kubeliais, sudedamos į puodą, kur troškinama mėsa, sudedami kvadratėliais supjaustyti agurkai ir uždengus troškiname ant silpnos ugnies, kol bulvės suminkštės. Patiekti būtina užbarsčius susmulkinto česnako ir petražolių lapelių.