INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 3 vienetai morkų (didelės)
- 4 vienetai svogūnų
- 500 gramų lašišų ("Totoriškas" faršas)
- 1 stiklinė sultinio
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą atšildome, apibarstome žuvies prieskoniais ir trumpam paliekame pastovėti. Morkas, svogūnus, bulves nulupame. Morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūnus supjaustome griežinėliais arba kubeliais, bulves nedideliais gabalėliais. Imame karščiui atsparų indą ir sluoksniuojame: bulves, svogūnas, morkos, lašišų faršas ir t.t. Troškinį užpilame stikline sultinio ir dedame į orkaitę kepti. Kepame apie 30 minučių.
SKANAUS!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 3 vienetai morkų (didelės)
- 4 vienetai svogūnų
- 500 gramų lašišų ("Totoriškas" faršas)
- 1 stiklinė sultinio
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Faršą atšildome, apibarstome žuvies prieskoniais ir trumpam paliekame pastovėti. Morkas, svogūnus, bulves nulupame. Morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūnus supjaustome griežinėliais arba kubeliais, bulves nedideliais gabalėliais. Imame karščiui atsparų indą ir sluoksniuojame: bulves, svogūnas, morkos, lašišų faršas ir t.t. Troškinį užpilame stikline sultinio ir dedame į orkaitę kepti. Kepame apie 30 minučių.
SKANAUS!
Autorius: Rasa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI