• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai sluoksniuotos tešlos („Mantinga“, šaldyta )
  • 2 vienetai citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai sluoksniuotos tešlos („Mantinga“, šaldyta )
  • 2 vienetai citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Citrinas nuplikyti verdančiu vandeniu, vieną nulupti, abi citrinas sutarkuoti ir sumaišyti su cukrumi.
  2. Tešlą atšildyti, plonai iškočioti, išpjauti norimos formos lakštus, kepti orkaitėje 180 l. temperatūroje 8 minutes.
  3. Likusias tešlos atraižas tai pat iškepti, atvėsinus susmulkinti apibarstymui.
  4. Karštus lakštus sutepti citrinos mase.
  5. Viršutinį sluoksnį apibarstyti trupiniais.
  6. Palaikyti kambario temperatūroje 12-24 valandas. Skanaus!
  7. Puošti cukraus pudra ir citrinos griežinėliais.

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų