• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 200 gramų juodojo šokolado
  • 295 gramai sviesto (82 proc. riebumo)
  • 500 gramų grietinės
  • 600 gramų krekerių
  • šiek tiek pabarstukų (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!

Autorius: INGA

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 200 gramų juodojo šokolado
  • 295 gramai sviesto (82 proc. riebumo)
  • 500 gramų grietinės
  • 600 gramų krekerių
  • šiek tiek pabarstukų (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!

Autorius: INGA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų