Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!
Autorius: INGA
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
200 gramų juodojo šokolado
295 gramai sviesto (82 proc. riebumo)
500 gramų grietinės
600 gramų krekerių
šiek tiek pabarstukų (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virš ugnies ištirpiname sviestą, cukrų ir 100 g šokolado. Supilame grietinę ir dar truputį pakaitiname (virti nereikia). Sudedame krekerius į indą, užpilame gauta mase ir gerai išmaišome.Dedame į formą ir į šaldytuvą. Laikome, kol sustings (geriausiai per naktį). Išėmus iš formos papuošti išlydytu šokoladu (likusiu 100 g) ir pabarstukais. Galima įdėti riešutų. Skanaus!