Kiaušinius išplakti su cukraus sirupu ir 2 šaukštais grietinėlės. Įmaišyti garuose tirpintą sviestą. Tuomet supilti miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Dar įberti citrinos žievelių ir gerai išmaišyti. Torto formoje iškepti lakštą. Jį padalinti pusiau. Visą želė - cukraus pakuotę ištirpinti likusioje grietinėlėje (500 g) ir pavirti apie 30 sekundžių. Atšaldyti iki kambario temperatūros ir atsargiai išmaišyti su maskarponės sūriu. Jei patinka, įberti muskato. Lakštą, esantį torto formoje, palaistyti braškių - aviečių sirupu (mano naminis buvo), išmaišytu su romu. Jei valgys vaikai, romo nepilti. Palaukti, kol susigers ir užpilti kremo sluoksniu. Palaikyti šaldytuve, kol ims stingti. Dėti vėl sirupo - romo mišiniu apšlakstytą lakštą. Ant jo supilti likusią baltą masę. Kai sustings, papuošti uogomis su lapeliais, šokoladu, kokoso drožlėmis.
Kiaušinius išplakti su cukraus sirupu ir 2 šaukštais grietinėlės. Įmaišyti garuose tirpintą sviestą. Tuomet supilti miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Dar įberti citrinos žievelių ir gerai išmaišyti. Torto formoje iškepti lakštą. Jį padalinti pusiau. Visą želė - cukraus pakuotę ištirpinti likusioje grietinėlėje (500 g) ir pavirti apie 30 sekundžių. Atšaldyti iki kambario temperatūros ir atsargiai išmaišyti su maskarponės sūriu. Jei patinka, įberti muskato. Lakštą, esantį torto formoje, palaistyti braškių - aviečių sirupu (mano naminis buvo), išmaišytu su romu. Jei valgys vaikai, romo nepilti. Palaukti, kol susigers ir užpilti kremo sluoksniu. Palaikyti šaldytuve, kol ims stingti. Dėti vėl sirupo - romo mišiniu apšlakstytą lakštą. Ant jo supilti likusią baltą masę. Kai sustings, papuošti uogomis su lapeliais, šokoladu, kokoso drožlėmis.