Nulupame žievelę nuo žieminių bulvių. Jas sudedame į pasūdytą vandenį ir paverdame kol jos suminkštės. Vandens virimui reikia tik tiek, kad šios žieminės bulvės būtų apsemtos. Nuoviras supilkite į kitą indą ir sutrinkite trintuve vis įpildami tų pačių virimo sulčių. Įdedame porą šaukštų grietinės, druskos pagal skonį ir gerai išmaišome. Masė turi gautis tiršta. Tinka prie mėsos patiekalų. Skanaus!
Autorius: Jolanta
INGREDIENTAI:
šiek tiek topinambų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupame žievelę nuo žieminių bulvių. Jas sudedame į pasūdytą vandenį ir paverdame kol jos suminkštės. Vandens virimui reikia tik tiek, kad šios žieminės bulvės būtų apsemtos. Nuoviras supilkite į kitą indą ir sutrinkite trintuve vis įpildami tų pačių virimo sulčių. Įdedame porą šaukštų grietinės, druskos pagal skonį ir gerai išmaišome. Masė turi gautis tiršta. Tinka prie mėsos patiekalų. Skanaus!