• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šitai sriubai pagaminti tikrai nereikės skirti labai daug laiko. Ji labai paprasta ir lengvai pagaminama. Na, o specialūs prieskoniai šiai sriubai suteikia išskirtinį skonį- tai patiekalo vinis ir nepakeičiamas produktas. Taip pat neturint marinuotų pievagrybių, galima rinktis šviežius. Jų reiktų septynių ir tektų sriubą ilgiau virti, kad jie visiškai išvirtų.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 400 mililitrų kokosų pieno
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai vištos filė
  • 1 saujelė marinuotų pievagrybių
  • 30 gramų prieskonių ("Tom Kha")
  • 1 pundelis kalendrų
  • 600 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus ir mėsą supjaustyti kubeliais. Pievagrybius griežinėliais.
  2. Į puodą supilti vandenį ir kokosų pieną. Užvirti. Tuomet sudėti visus ingredientus ir supilti prieskonių maišelį. Virti, kol mėsą gerai išvirs.
  3. Patiekti apibarsčius kalendrų lapeliais.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų