Šitai sriubai pagaminti tikrai nereikės skirti labai daug laiko. Ji labai paprasta ir lengvai pagaminama. Na, o specialūs prieskoniai šiai sriubai suteikia išskirtinį skonį- tai patiekalo vinis ir nepakeičiamas produktas. Taip pat neturint marinuotų pievagrybių, galima rinktis šviežius. Jų reiktų septynių ir tektų sriubą ilgiau virti, kad jie visiškai išvirtų.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 400 mililitrų kokosų pieno
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai vištos filė
- 1 saujelė marinuotų pievagrybių
- 30 gramų prieskonių ("Tom Kha")
- 1 pundelis kalendrų
- 600 mililitrų vandens
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus ir mėsą supjaustyti kubeliais. Pievagrybius griežinėliais.
- Į puodą supilti vandenį ir kokosų pieną. Užvirti. Tuomet sudėti visus ingredientus ir supilti prieskonių maišelį. Virti, kol mėsą gerai išvirs.
- Patiekti apibarsčius kalendrų lapeliais.
REKLAMA