• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 litro vandens
  • 5 vienetai bulvių
  • 350 gramų grybų (švieži (pievagrybiai ir miško))
  • 1 pakelis sūris (lydytas (pvz. "President"))
  • 70 gramų sviesto
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti (pvz. petražolės arba bazilikai))
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 litro vandens
  • 5 vienetai bulvių
  • 350 gramų grybų (švieži (pievagrybiai ir miško))
  • 1 pakelis sūris (lydytas (pvz. "President"))
  • 70 gramų sviesto
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek žalumynų (smulkinti (pvz. petražolės arba bazilikai))
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilkite į puodą vandenį, sudėkite nuskustas ir supjaustytas gabaliukais bulves, dėkite lauro lapų, pipirų berkite druskos ir užkaiskite.
  2. Į keptuvę dėkite pusė sviesto ir sudėkite apkepti smulkintą svogūną. Kepinkite iki auksinės rusvos spalvos, o tada sudėkite juos į užvirusį vandenį.
  3. Tada ištirpinkite likusį sviestą ir apkepkite supjaustytus nedideliais gabaliukais grybus, o tada sudėkite juos į sriubą. Virkite apie 20 minučių. Baigiant virti sudėkite suplėšytą sūrį ir išmaišykite.

    Patiekiant, pabarstykite smulkintų žalumynų.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų