Papildomai reikės 0,5 pakelio Gallina Blanca grybų sriubos mišinio. Mėsą pabarstyti prieskoniais bei druska ir pakepinti keptuvėje. Bulves supjaustyt kubeliais, morkas - griežinėliais, viską dėti į puodą, įmesti kūbelį sultinio, įpilti vandens, kad viską apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulvės. Suberti mėsos gabaliukus ir, jei reikia, įpilti vandes, kad apsemtų. Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti. Skanaus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių (didelės)
2 vienetai morkų
300 gramų kiaulienos (kubeliais)
0.5 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
0.5 vieneto sultinio (vištienos, kubelis)
šiek tiek prieskonių
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai reikės 0,5 pakelio Gallina Blanca grybų sriubos mišinio. Mėsą pabarstyti prieskoniais bei druska ir pakepinti keptuvėje. Bulves supjaustyt kubeliais, morkas - griežinėliais, viską dėti į puodą, įmesti kūbelį sultinio, įpilti vandens, kad viską apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulvės. Suberti mėsos gabaliukus ir, jei reikia, įpilti vandes, kad apsemtų. Piene išplakti grybų sriubos mišinį, pilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėti. Skanaus!