INGREDIENTAI:
- 200 gramų slyvų (džiovintos)
- 360 gramų sausainių ("Selga" kondensuoto pieno skonio)
- 360 gramų varškės (riebi)
- 180 gramų sviesto (minkštas)
- 385 gramai kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Prieš pusė dienos iki torto gaminimo užmerkiau švarias džiovintas slyvas brendyje.
2. Sausainius sulaužiau nedideliais gabalėliais ir atidėjau į šalį.
3. Elektrinio plaktuvo pagalba išplakiau minkštą sviestą, varškę, kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Gautą masę sumaišiau su brendyje išmirkusiomis slyvomis ir smulkintais sausainiais.
4.Torto formą išklojau kepimo popieriumi ir suverčiau tinginio masę. Tortą pastačiau šalti ir bręsti nakčiai į šaldytuvą.
Skanaus!
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
- 200 gramų slyvų (džiovintos)
- 360 gramų sausainių ("Selga" kondensuoto pieno skonio)
- 360 gramų varškės (riebi)
- 180 gramų sviesto (minkštas)
- 385 gramai kondensuoto pieno
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Prieš pusė dienos iki torto gaminimo užmerkiau švarias džiovintas slyvas brendyje.
2. Sausainius sulaužiau nedideliais gabalėliais ir atidėjau į šalį.
3. Elektrinio plaktuvo pagalba išplakiau minkštą sviestą, varškę, kondensuotą pieną ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Gautą masę sumaišiau su brendyje išmirkusiomis slyvomis ir smulkintais sausainiais.
4.Torto formą išklojau kepimo popieriumi ir suverčiau tinginio masę. Tortą pastačiau šalti ir bręsti nakčiai į šaldytuvą.
Skanaus!
Autorius: Rita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI