• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų bulvių (virtos)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 400 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtos bulvės sumalamos, sumaišomos su pertrinta varške, sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su 3 šaukštais sviesto, suberiami miltai, krakmolas, sukrečiami išplakti baltymai. Iš tešlos voliojami voleliai, jie supjaustomi 3 cm ilgio gabaliukais ir verdami pasūdytame vandenyje. Tiekiami užpilti 2 šaukštais tirpinto sviesto su džiūvėsėliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų