Džiovintus grybus paverdame ir susmulkiname, burokėlius supjaustome vienodo dydžio kubeliais, silkės filė taip pat supjaustome kubeliais, svogūną supjaustome ir apkepiname aliejuje ir viską sudedame ant burokėlių, gerai išmaišome, užpilame aliejaus, truputį acto ir troškiname, pastoviai pamaišant, ant lengvos ugnies, tol kol burokėliai pakeičia spalvą, tampa rusvi. Pagal skonį dedame druskos, maltų juodų pipirų. Patiekalas valgomas su karštomis virtomis bulvėmis. Pabandykite, labai jau skanu.
Autorius: Daiva
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų
1 vienetas silkių (sūdyta)
1 valgomasis šaukštas acto
1 stiklinė baravykų (džiovinti)
100 gramų aliejaus
1 kilogramas burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus paverdame ir susmulkiname, burokėlius supjaustome vienodo dydžio kubeliais, silkės filė taip pat supjaustome kubeliais, svogūną supjaustome ir apkepiname aliejuje ir viską sudedame ant burokėlių, gerai išmaišome, užpilame aliejaus, truputį acto ir troškiname, pastoviai pamaišant, ant lengvos ugnies, tol kol burokėliai pakeičia spalvą, tampa rusvi. Pagal skonį dedame druskos, maltų juodų pipirų. Patiekalas valgomas su karštomis virtomis bulvėmis. Pabandykite, labai jau skanu.