Tiesiog paimi grietinę, kakavą, cukraus pudrą ir viską gerai išsuki šaukštu arba blenderiu, jei turite. Šokoladą galite tepti ant batono ar duonos - kaip kas norite.
Jei kyla klausimų, kodėl naudojama cukraus pudra, o ne paprastas cukrus, tai atsakau: todėl, kad cukrus šaltoje grietinėje prastai tirpsta, o pudra - gerai. Skanaus!!!
Autorius: Gaspadine ;]~*
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
šiek tiek batono
3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tiesiog paimi grietinę, kakavą, cukraus pudrą ir viską gerai išsuki šaukštu arba blenderiu, jei turite. Šokoladą galite tepti ant batono ar duonos - kaip kas norite.
Jei kyla klausimų, kodėl naudojama cukraus pudra, o ne paprastas cukrus, tai atsakau: todėl, kad cukrus šaltoje grietinėje prastai tirpsta, o pudra - gerai. Skanaus!!!