• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudas)
  • 3 česnakų (smulkiai kapoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kalendrų (ryšulėlis (garnyrui))
  • 2 vienetai pomidorų pastos (be sėklų, (garnyrui))
  • 2 vienetai svogūnų (pjaustyti)
  • 2 valgomieji šaukštai rapsų aliejaus
  • 330 mililitrų alaus (arba porteris)
  • 400 gramų konservuotų pupelių (raudonos, nusunktos, (garnyrui))
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės (supjaustyta gabaliukais)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės ((garnyrui))
  • 500 mililitrų sultinio (vištienos arba jautienos)
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • 3 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
  • 1 vienetas tortilijos (pakuotė, (garnyrui))
  • 3 vienetai gvazdikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ketaus keptuvėje įkaitinę aliejų, apskrudinkite mėsą, vis pavartydami, kad mėsa tolygiai paruduotų.

    Išimkite mėsą ir pakepkite svogūnus ir česnakus. Vėl sudėkite mėsą į keptuvę ir įdėkite prieskonių, įpilkite sultinio ir alaus. Uždengę dangčiu, ant silpnos ugnies patroškinkite bent dvi valandas.

    Tada pamaišykite – įsitikinkite, ar skystis neišgaravo ir ar mėsa neprisvilo prie dugno. Jei reikia, įpilkite truputį vandens.

    Iš pomidorų išimkite sėklas ir juos supjaustykite, taip pat susmulkinkite kalendras ir nuplaukite pupeles.

    Garnyro produktus sudėkite į atskirą dubenėlį.

    Patiekalas bus paruoštas mėsai suminkštėjus tiek, kad skaidulos lengvai plyš.

    Šaukštu suplėšykite mėsą. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.

    Dėkite troškinį ir garnyrą ant stalo ir patiekite su tortilijomis arba ryžiais.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (rudas)
  • 3 česnakų (smulkiai kapoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto kalendrų (ryšulėlis (garnyrui))
  • 2 vienetai pomidorų pastos (be sėklų, (garnyrui))
  • 2 vienetai svogūnų (pjaustyti)
  • 2 valgomieji šaukštai rapsų aliejaus
  • 330 mililitrų alaus (arba porteris)
  • 400 gramų konservuotų pupelių (raudonos, nusunktos, (garnyrui))
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės (supjaustyta gabaliukais)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės ((garnyrui))
  • 500 mililitrų sultinio (vištienos arba jautienos)
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • 3 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
  • 1 vienetas tortilijos (pakuotė, (garnyrui))
  • 3 vienetai gvazdikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ketaus keptuvėje įkaitinę aliejų, apskrudinkite mėsą, vis pavartydami, kad mėsa tolygiai paruduotų.

    Išimkite mėsą ir pakepkite svogūnus ir česnakus. Vėl sudėkite mėsą į keptuvę ir įdėkite prieskonių, įpilkite sultinio ir alaus. Uždengę dangčiu, ant silpnos ugnies patroškinkite bent dvi valandas.

    Tada pamaišykite – įsitikinkite, ar skystis neišgaravo ir ar mėsa neprisvilo prie dugno. Jei reikia, įpilkite truputį vandens.

    Iš pomidorų išimkite sėklas ir juos supjaustykite, taip pat susmulkinkite kalendras ir nuplaukite pupeles.

    Garnyro produktus sudėkite į atskirą dubenėlį.

    Patiekalas bus paruoštas mėsai suminkštėjus tiek, kad skaidulos lengvai plyš.

    Šaukštu suplėšykite mėsą. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.

    Dėkite troškinį ir garnyrą ant stalo ir patiekite su tortilijomis arba ryžiais.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų