Svogūnus supjaustyti plonais žiedais. Susmulkinti česnakus. Čili pipirus perpjauti per pusę, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais. Į keptuvę arba fritiūrinę supilti aliejų 5 cm aukščio ir įkaitinti. Įmesti į fritiūrinę svogūnus, česnakus, pipirus ir pakepinti 3-4 min. Tada ištraukti daržoves ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Kiaušinius išvirti, nulupti ir sumesti į tą patį aliejų, pakepti 3-4 min, nusausinti. Sumaišyti sojos padažą su cukrumi ir maišyti, kol cukrus ištirps. Kalendros lapelius sumaišyti su svogūnais. Kiaušinius supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į lėkštę. Ant viršaus sudėti svogūnus, užpilti padažą.
Svogūnus supjaustyti plonais žiedais. Susmulkinti česnakus. Čili pipirus perpjauti per pusę, išimti sėklas, supjaustyti pusžiedžiais. Į keptuvę arba fritiūrinę supilti aliejų 5 cm aukščio ir įkaitinti. Įmesti į fritiūrinę svogūnus, česnakus, pipirus ir pakepinti 3-4 min. Tada ištraukti daržoves ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Kiaušinius išvirti, nulupti ir sumesti į tą patį aliejų, pakepti 3-4 min, nusausinti. Sumaišyti sojos padažą su cukrumi ir maišyti, kol cukrus ištirps. Kalendros lapelius sumaišyti su svogūnais. Kiaušinius supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į lėkštę. Ant viršaus sudėti svogūnus, užpilti padažą.