Petražoles nuplauname ir paliekame nudžiūti. Pomidorus ir svogūną supjaustome labai smulkiai, užpilame alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis, pagardiname druska bei sumaišome su labai smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Paliekama keletai minučių prieš patiekiant. Patiekiama gali būti kaip vienos salotos su arabiška duona arba kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
400 gramų petražolių
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Petražoles nuplauname ir paliekame nudžiūti. Pomidorus ir svogūną supjaustome labai smulkiai, užpilame alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis, pagardiname druska bei sumaišome su labai smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Paliekama keletai minučių prieš patiekiant. Patiekiama gali būti kaip vienos salotos su arabiška duona arba kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus.