• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 400 gramų petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Petražoles nuplauname ir paliekame nudžiūti. Pomidorus ir svogūną supjaustome labai smulkiai, užpilame alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis, pagardiname druska bei sumaišome su labai smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Paliekama keletai minučių prieš patiekiant. Patiekiama gali būti kaip vienos salotos su arabiška duona arba kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 400 gramų petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Petražoles nuplauname ir paliekame nudžiūti. Pomidorus ir svogūną supjaustome labai smulkiai, užpilame alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis, pagardiname druska bei sumaišome su labai smulkiai supjaustytomis petražolėmis. Paliekama keletai minučių prieš patiekiant. Patiekiama gali būti kaip vienos salotos su arabiška duona arba kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų