Į lėkštę sudedame špinatus, rukolą, svogūno griežinėlius, kubeliais supjaustytą agurką, pomidorų skilteles, tuną ir fetos sūrį. Į aliejų išspaudžiame pusę citrinos, įberiame druskos ir pipirų. Viską užpilame ant paruoštų salotų. Pabarstome baziliko ir kalendros prieskoniais, įdedame krapų.
Skanaus!
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto citrinų
4 vienetai pomidorų pastos (slyviniai)
50 gramų salotų (rukola)
1 vienetas svogūnų
100 gramų špinatų
150 gramų tunų (aliejuje)
200 gramų feta sūrio
5 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ingredientai 4 porcijoms
Į lėkštę sudedame špinatus, rukolą, svogūno griežinėlius, kubeliais supjaustytą agurką, pomidorų skilteles, tuną ir fetos sūrį. Į aliejų išspaudžiame pusę citrinos, įberiame druskos ir pipirų. Viską užpilame ant paruoštų salotų. Pabarstome baziliko ir kalendros prieskoniais, įdedame krapų.