Į stiklainį ar indelį išspausti citrinos sultis, įmaišyti aliejų, garstyčias, cukrų ir pipirus. Palikti 10 minučių. Tai bus padažas salotoms.
Daržoves nuplauti ir susmulkinti. Tiesa, šparagines pupeles reikėtų nuvirti. Į verdantį vandenį sudėti šparagines pupeles ir pavirti apie 10-15 min. Po to nusausinti ir nupjaustyti "uodegėles".
Viską sumaišyti su pasigamintu padažu.
Gero apetito :)
Autorius: Tadas
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
1 vienetas citrinų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas salotų (gūželės)
1 valgomasis šaukštas garstyčių
2 vienetai kiaušinių (virti)
300 gramų tunų (konservuotas skardinėse)
50 mililitrų alyvuogių aliejaus
400 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į stiklainį ar indelį išspausti citrinos sultis, įmaišyti aliejų, garstyčias, cukrų ir pipirus. Palikti 10 minučių. Tai bus padažas salotoms.
Daržoves nuplauti ir susmulkinti. Tiesa, šparagines pupeles reikėtų nuvirti. Į verdantį vandenį sudėti šparagines pupeles ir pavirti apie 10-15 min. Po to nusausinti ir nupjaustyti "uodegėles".