• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas salotų (gūželės)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 300 gramų tunų (konservuotas skardinėse)
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į stiklainį ar indelį išspausti citrinos sultis, įmaišyti aliejų, garstyčias, cukrų ir pipirus. Palikti 10 minučių. Tai bus padažas salotoms.

    Daržoves nuplauti ir susmulkinti. Tiesa, šparagines pupeles reikėtų nuvirti. Į verdantį vandenį sudėti šparagines pupeles ir pavirti apie 10-15 min. Po to nusausinti ir nupjaustyti "uodegėles".

    Viską sumaišyti su pasigamintu padažu.

    Gero apetito :)

Autorius: Tadas

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas salotų (gūželės)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 300 gramų tunų (konservuotas skardinėse)
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į stiklainį ar indelį išspausti citrinos sultis, įmaišyti aliejų, garstyčias, cukrų ir pipirus. Palikti 10 minučių. Tai bus padažas salotoms.

    Daržoves nuplauti ir susmulkinti. Tiesa, šparagines pupeles reikėtų nuvirti. Į verdantį vandenį sudėti šparagines pupeles ir pavirti apie 10-15 min. Po to nusausinti ir nupjaustyti "uodegėles".

    Viską sumaišyti su pasigamintu padažu.

    Gero apetito :)

Autorius: Tadas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų