Jei krevetės šaldytos, jas atšildome. Krevetes pabarstome druska, pipirais, ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis, išmaišome ir paliekame pusvalandžiui marinuotis. Karštoje keptuvėje ištirpiname sviestą ir įpilame alyvuogių aliejų. Tuomet suverčiame krevetes ir kepiname maišydami apie 10 minučių. Gliaudome ir valgome. Rekomenduoju su salotų lapais. Tinka prie alaus. ;)
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
500 gramų krevečių su kevalu
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jei krevetės šaldytos, jas atšildome. Krevetes pabarstome druska, pipirais, ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis, išmaišome ir paliekame pusvalandžiui marinuotis. Karštoje keptuvėje ištirpiname sviestą ir įpilame alyvuogių aliejų. Tuomet suverčiame krevetes ir kepiname maišydami apie 10 minučių. Gliaudome ir valgome. Rekomenduoju su salotų lapais. Tinka prie alaus. ;)