• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 500 gramų krevečių su kevalu
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei krevetės šaldytos, jas atšildome. Krevetes pabarstome druska, pipirais, ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis, išmaišome ir paliekame pusvalandžiui marinuotis.
    Karštoje keptuvėje ištirpiname sviestą ir įpilame alyvuogių aliejų. Tuomet suverčiame krevetes ir kepiname maišydami apie 10 minučių.
    Gliaudome ir valgome. Rekomenduoju su salotų lapais. Tinka prie alaus. ;)

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 500 gramų krevečių su kevalu
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei krevetės šaldytos, jas atšildome. Krevetes pabarstome druska, pipirais, ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis, išmaišome ir paliekame pusvalandžiui marinuotis.
    Karštoje keptuvėje ištirpiname sviestą ir įpilame alyvuogių aliejų. Tuomet suverčiame krevetes ir kepiname maišydami apie 10 minučių.
    Gliaudome ir valgome. Rekomenduoju su salotų lapais. Tinka prie alaus. ;)

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų