• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • šiek tiek vyšnių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 gramų varškės (įdarui)
  • 200 gramų sviesto (tešlai)
  • šiek tiek uogienės (braškių, įdarui)
  • šiek tiek uogienės (mėlynių, įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • šiek tiek vyšnių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai, tešlai)
  • 500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 gramų varškės (įdarui)
  • 200 gramų sviesto (tešlai)
  • šiek tiek uogienės (braškių, įdarui)
  • šiek tiek uogienės (mėlynių, įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš tešlai skirtų produktų suminkome tešlą ir įvyniojame į foliją. Apie pusvalandį palaikome šaldytuve. Tada išsiimame tešlą; trečdalį jos nuimame ir padedame atskirai, o likusią dalį iškočiojame. Tada iškočiotą lakštą supjaustome į kepimo formos ilgio ir apie 15 cm pločio juostas. Tada ant juostos dedame vyšnias ir susukame vamzdelį. Kitą vamzdelį suformuojame su braškėmis, trečią – su mėlynėmis ir taip tiek, kiek reikia formai užpildyti. Tada paimame anksčiau atidėtą tešlos dalį ir ją iškočiojame taip, kad užtektų kepimo formos dugnui iškloti. Ant išklotos skardos dedame susuktus vamzdelius 2 arba 3 eilėmis. Ant sudėtų vamzdelių užpilame sutriną varškės, baltymų ir cukraus kremą. O jeigu lieka tešlos ant viršaus galima uždėti juosteles. Tada kepame orkaitėje apie 40 min. 180 laipsnių (pagal Celsijų) įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų