INGREDIENTAI:
- 2 kilogramai kiaulės faršo
- 300 gramų slyvų (džiovintos)
- 5 vienetai batono (riekės)
- 2 vienetai kiaušinių
- 40 gramų kokosų drožlių
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek riebalai
Porcijų skaičius: 10
INGREDIENTAI:
- 2 kilogramai kiaulės faršo
- 300 gramų slyvų (džiovintos)
- 5 vienetai batono (riekės)
- 2 vienetai kiaušinių
- 40 gramų kokosų drožlių
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek riebalai
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į maltą mėsą muškite kiaušinius, dėkite mirkytą batoną ir prieskonius. Gerai išminkykite.
- Imkite gabalėlį mėsos, padarykite paplotėlį ir į vidų dėkite keletą slyvų. Suformuokite kepsniuką ir apvoliokite gausiai kokoso drožlėse.
- Sudėkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Patiekite su bulvių koše.
Autorius: Tutsi
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI