• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių (ZIGMO šventinė file)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 litro grybų (virti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 50 gramų porų (žalioji dalis)
  • 12 vienetų svogūnų (marinuoti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai silkių (ZIGMO šventinė file)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 litro grybų (virti)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 50 gramų porų (žalioji dalis)
  • 12 vienetų svogūnų (marinuoti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keletą grybų galvučių palikti papuošimui,o kitus grybus sumalti.
  2. Pusė svogūno supjaustyti smulkiais kubeliais, pakepinti aliejuje. Tada sudėti maltus grybus, įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.
  3. Silkę supjaustyti juostelėmis, sudėti į lėkštę.
  4. Kitą pusę svogūno supjaustyti plonais pusžiedžiais, užkloti ant silkės. Viską padengti majonezu. Pakraščiais padaryti "vainiką" iš paruoštų grybų, papuošti grybų galvutėmis, gabalėliais poro ar kitokiais žalumynais.

    Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų