INGREDIENTAI:
- 500 gramų vištos filė
- 200 gramų kefyro
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (karis, kuminas, saldžioji paprika)
- 1/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (kuminas, ciberžolė, juodieji pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, ištriname su prieskoniais ir užpilame kefyru.
Leidžiame per naktį pasimarinuoti.
Sumauname ant iešmų ir kepame ant grotelių. Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
- 500 gramų vištos filė
- 200 gramų kefyro
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (karis, kuminas, saldžioji paprika)
- 1/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (kuminas, ciberžolė, juodieji pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, ištriname su prieskoniais ir užpilame kefyru.
Leidžiame per naktį pasimarinuoti.
Sumauname ant iešmų ir kepame ant grotelių. Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI