• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės (neriebi)
  • 400 gramų ridikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, kiaušinius - skrituliukais, svogūnus - plonais pusžiedžiais.
    Grietinę sumaišyti su alyvuogių aliejumi, garstyčiomis ir citrinos sultimis.
    Sumaišyti visus produktus, prieskonius su grietinės padažu. Papuošti savo nuožiūra.
    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų grietinės (neriebi)
  • 400 gramų ridikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, kiaušinius - skrituliukais, svogūnus - plonais pusžiedžiais.
    Grietinę sumaišyti su alyvuogių aliejumi, garstyčiomis ir citrinos sultimis.
    Sumaišyti visus produktus, prieskonius su grietinės padažu. Papuošti savo nuožiūra.
    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų